blog 1                   functionalitati firstcont 1                     abonare newsletter 01


 

 

top 4 aplicatii promovare online constantContact mailChimp hootsuite clicktale

 


 

Evoluția afacerii tale este susínută de prezența online. Pentru promovarea online ar trebui să urmărești 3 parametrii: 1. prezența activă în rețelele de socializare; 2. derularea unor campanii de e-mail marketing;  și 3. monitorizarea traficului pe site-ului.

Aplicațiile Constant Contact,  Hootsuite, MailChimp și ClickTale sunt aplicații care permit gestionarea și eficientizarea activitățiilor online ale oricărui antreprenor.

1. Constant Contact – leader în Email Marketing și Social Campaign

Aplicația Constant Contact este cea mai utilizată și performantă platformă de email marketing și de campanii sociale.

Beneficii ale platformei Constant Contact:

  • Poți testa gratuit aplicația timp de 60 zile;
  • Creezi cele mai reușite campanii de email marketing, alegând template-uri predefinite sau realizând propriul template.
  • Cu serviciul de email marketing, este mai ușor să te conectezi cu clienții și potențiali clienți, iar clienții tăi pot distribui mult mai uțor mesajul tău în rețelele lor de prieteni.  

Creează-ți cont gratuit aici.

 

2. Aplicația Hootsuite – cel mai eficient serviciu de gestiune a retelelor sociale

Hootsuite este cea mai utilizată platformă pentru gestionarea conturilor de pe rețelele sociale precum: Facebook,  Twitter, LinkedIn, Wordpress și multe altele.

Beneficiile platformei Hootsuite sunt:

  • permite centralizarea informațiilor de pe aceste rețele într-un format accesibil.
  • este disponibilă și în variantă gratuită, care suportă până la 5 conturi.
  • permite postarea mesajelor direct pe rețelele sociale, urmărirea mențiunilor care se fac de către alți utilizatori și gestionarea mesajelor personale, toate în același timp.
  • poți crea rapoarte prin care poți urmări impactul mesajelor sau imaginea de ansamblu a prezenței tale pe rețelele sociale.
  • poți crea un calendar în care să programezi acțiuni viitoare ale postărilor precum: stabilirea mesajului de postat, ora și data în care să fie publicat
  • Versiunea plătită integrează Google Analytics și oferă posibilitatea de a lucra în echipă, în cazul în care compania are o întreagă echipă dedicată Social Media.

 

 3. MailChimp – o platformă de trimitere a newsletter-ului

MailChimp oferă un serviciu de trimitere newslettere sigur, uşor de utilizat şi relativ ieftin, având chiar şi o variantă gratuită ce permite gestionarea unor campanii cu maxim 2000 de adrese de e-mail şi până la 12000 de e-mailuri trimise lunar.

MailChimp este un serviciu/platformă de e-mail marketing, care ne oferă mai multe opţiuni:

  • crearea și gestionarea listelor de contacte
  • modelarea și gestionarea template-urilor de e-mail
  • crearea, segmentarea, trimiterea și urmărirea unei campanii de marketing.

Serviciul de e-mail marketing oferit de MailChimp prezintă o interfață prietenoasă, ușor de folosit ce permite gestionarea eficientă a întregii campanii și poate fi integrat fără probleme într-o aplicație online.

 

 4ClickTale - cel mai revoluționar serviciu de Web Analytics

Aplicația ClickTale este probabil cel mai complet instrument de analiză a comportamentului utilizatorilor pe site. Principala diferență o fac înregistrările cu vizitatorii (unde puteți vedea mișcările mouse-ului, timpul petrecut, zonele în care stau să citeasca etc). 

Beneficiile ale aplicației ClickTale sunt: 

  • oferă servicii precum Visitor Recording, care iți arată exact tot ce face utilizatorul pe site: unde se deplasează cu mouse-ul, unde face click sau ce taste apasă;
  • oferă diverse rapoarte pentru poziționarea mouse-ului, pentru clickurile date, pentru scroll sau pentru articolele care a atras atentia.( Mouse Move Heatmaps, Click Heatmaps, Scroll Reach Heatmaps sau Attention Heatmaps.)
  • Un alt serviciu interesant oferit de Clicktale este acela de Link Analytics, care arată nu mai puțin de 8 rapoarte cu diferite tipuri de interacțiune cu un link, precum: click-uri, hover cu mouse-ul pe deasupra link-ului, time to click si altele.
  • Aplicația este disponibilă și gratuit pentru maxim 400 de pageviews pe lună.Versiunea plătită începe de la 99$ pe lună și oferă o serie de funcționalități.

ClickTale oferă o gamă foarte largă de servicii și rapoarte, cu ajutorul cărora poți într-adevar afla comportamentul utilizatorului pe site, ca și cum ai fi lângă el atunci când acesta navighează pe site-ul tău.

 

Ce alte instrumente folosiți voi pentru promovarea online, ce recomandări aveți? Te rog, scrie un comentariu.

 

Adauga Comentariu


Cod de Securitate
ReincarcareSC Premia Software Solutions
Aleea Marius Emanoil Buteică
nr.18-20, Sector 3, Bucureşti  
România, 031823

Telefon:0314 255 908
Mobil: 0749 203 398
Fax: 0314 255 907
E-mail: office[at]firstcont.ro

 

linkedinfacebook twittergoogle


Inapoi Sus

Creează Cont GratuitLogin
Suport