blog 1                   functionalitati firstcont 1                     abonare newsletter 01


 

Ai cele mai tari reduceri şi discounturi cu aplicaţia Read My Card

 imag1

Criza ne-a învăţat să facem economie şi să vânăm reduceri, fie că vorbim de o seară la pizza, un bilet de avion sau produse cosmetice.

Cardurile de reduceri şi loialitate ne-au umflat portofelele până când au început să se rupă cusăturile. Sunt de ajutor, aşa că mai bine schimbăm portofelul decât modul de a cheltui. Acum, ţi le poţi face electronic, fără să fie nevoie să cari plastice suplimentare în buzunar. Iar apoi primeşti, prin telefon, oferte personalizate şi eşti mereu la zi cu reducerile, ca să nu îţi scape nimic

Pe piaţa din România a apărut o aplicaţie pentru iOS şi Android care elimină toate cardurile din buzunar şi le mută, organizat, în telefonul dumneavoastră.

Aplicaţia ReadMyCard a fost dezvoltată pentru cei cu multe carduri de loialitate care vor să si le folosească direct de pe telefonul mobil. Cum funcţionează? Dacă sunteţi într-un hypermarket, în loc să primiţi un card de fidelitate fizic, veţi primi pe email o invitaţie care conţine contul individual al clientului de pe card şi un link către adresa de unde poate fi descarcată aplicaţia. Astfel, tot ce trebuie sa faceţi este să accesaţi linkul primit pe email şi cardul virtual va fi salvat pe telefonul mobil, gata pentru a fi utilizat.

Toate cardurile de loialitate şi discount sunt stocate pe telefon, fiind prezentate într-o listă organizată cu un simplu click. Mai mult, pentru vânătorii activi de oferte la minut, prin această aplicaţie vor putea primi notificări cu ofertele personalizate ale firmelor la care au card de fidelitate.

    1. ReadMyCard vine pentru clientul din România ca o alternativă “light” a unui buzunar supraîncărcat cu cheile de la casă şi maşină, portofelul plin de acte, cărţi de vizită, marunţiş şi bancnote, dar şi a unui telefon cu diagonala de 5 inch care, prin noroc, a reuşit să se strecoare.

Uşor de folosit, la îndemănă, aplicaţia ReadMyCard poate fi descarcată de aici.

Fii curios şi verifică secţiunea Deals a aplicaţiei Read My Card. Găseşti cele mai tari reduceri şi discounturi! Printre care şi oferta lunii Aprilie a lui FirstMan, Facturezi Online, Gratuit pe Viaţă, Nelimitat. 

 


slideshow firstcont - eco2

 

Adauga Comentariu


Cod de Securitate
ReincarcareSC Premia Software Solutions
Aleea Marius Emanoil Buteică
nr.18-20, Sector 3, Bucureşti  
România, 031823

Telefon:0314 255 908
Mobil: 0767 990 907
Fax: 0314 255 907
E-mail: office[at]firstcont.ro

 

linkedinfacebook twittergoogle


Inapoi Sus

Creează Cont GratuitLogin
Suport