blog 1                   functionalitati firstcont 1                     abonare newsletter 01


 

Facebook lansează un nou proiect! 

 

 

     Se pare că cei de la Facebook vor să-şi mărească sfera de activitate prin dezvoltarea unei versiuni a reţelei de socializare destinată companiilor. 

 

     Potrivit surselor,  platforma se va numi “Facebook at work” şi va avea o interfaţă asemănătoare actualei reţele de socializare. Fluxul de ştiri şi grupurile sunt doar câteva din elementele familiare ce se vor regăsi. 

 

     Noua versiune va permite angajaţilor să comunice între ei cu posibilitatea de a-şi transmite reciproc diferite documente. Cea de-a doua funcţionalitate este o ameninţare directă către Google, mai exact pentru Google Docs şi Google Drive, dar şi pentru  SharePoint de la Microsoft sau pentru cei de la Cisco. 

 

     Va fi un proiect destinat interacţiunii în mediul profesional, în care utilizatorii vor putea să-şi păstreze profilul personal separat de identitatea profesională. 

 

     Dezvoltarea platformei celor de la Facebook este direcţionată spre segmentul de business al companiilor, sferă de lucru în care deocamdată nu a obţinut succesul pe care şi l-a dorit. Având astfel de planuri mari, Facebook va intra în competiţie directă cu reţeaua de socializare deţinută de LinkedIn, recunoscută ca fiind dedicată interacţiunii utilizatorilor din mediul profesional. 

 

     Nu se ştie sigur încă dacă “Facebook at work ” va fi dezvoltată ca o platformă internă a unei companii sau dacă se doreşte a fi o modalitate prin care li se vor oferi utilizatorilor deja existenţi ai Facebook-ului o interfaţă în care vor  putea să-şi folosesască şi să-şi promoveze  propriile afaceri. 

 

     Pentru a deveni parte a sferei de business, Facebook va avea nevoie de încrederea companiilor ce vor dori ca datele şi conversaţiile lor să rămână confidenţiale. 

 

     Bine de ştiut este însă faptul că aceste servicii vor fi gratuite cel puţin la începutul utilizării platformei “Facebook at work”. Pentru moment, compania îşi câştigă cele mai mari venituri din publicitate.

  

Facebook work firstcont 

Tu ce părere ai despre această nouă direcţie de dezvoltare? Crezi că va avea succes?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adauga Comentariu


Cod de Securitate
ReincarcareSC Premia Software Solutions
Aleea Marius Emanoil Buteică
nr.18-20, Sector 3, Bucureşti  
România, 031823

Telefon:0314 255 908
Mobil: 0767 990 907
Fax: 0314 255 907
E-mail: office[at]firstcont.ro

 

linkedinfacebook twittergoogle


Inapoi Sus

Creează Cont GratuitLogin
Suport