blog 1                   functionalitati firstcont 1                     abonare newsletter 01


 

Prezentare USH Aplicatie FirstCont 9

Echipa FirstCont a sustinut in data de 28 martie 2013 prezentarea Piata de solutii de business On-Demand”, in cadrul Clubului de Afaceri "Viitori Manageri". Organizata ca o serie de intalniri periodice dintre mediul de afaceri si studenti de la facultati cu profil economic, la prezentare au participat peste 70 de studenti din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si Universitatii Spiru Haret.

Aparitia la inceputul anilor 2000 a conceputului de Cloud Computing si dezvoltarea ulterioara a aplicatiilor de tip „SaaS - Software as a Service” a reprezentat o etapa importanta in evolutia pietei de solutii de business pentru gestiunea afacerilor.

Posibilitatea de a configura si accesa resurse de hardware on-line de tip „Virtual Servers”, a fost primul pas in evolutia de la modelul de aplicatie achizitionata pe baza de licente, instalata si administrata intern in companie, catre aplicatii on-line disponibile ca si serviciu.

Aplicatiile de tip SaaS au evoluat rapid de la statutul de aplicatii simple, catre solutii de business, cu functionalitati specifice companiilor care activeaza in diverse domenii.

Click aici pentru mai multe informatii despre subiectul Piata de solutii de business On-Demand.

Va multumim tuturor pentru participare!

 


 

Galerie foto de la prezentarea „Piata de solutii de business On-Demand”, in cadrul Clubului de Afaceri "Viitori Manageri". 

Adauga Comentariu


Cod de Securitate
ReincarcareSC Premia Software Solutions
Aleea Marius Emanoil Buteică
nr.18-20, Sector 3, Bucureşti  
România, 031823

Telefon:0314 255 908
Mobil: 0749 203 398
Fax: 0314 255 907
E-mail: office[at]firstcont.ro

 

linkedinfacebook twittergoogle


Inapoi Sus

Creează Cont GratuitLogin
Suport