blog 1                   functionalitati firstcont 1                     abonare newsletter 01


 

De ce să facturezi online în FirstCont?

 

Platforma online de facturare şi gestiune Firstcont permite crearea şi gestiunea online, de oriunde, oricând a facturilor, chitanţelor, proformelor, contractelor şi rapoartelor.

Cu ajutorul platformei FirstCont: 

Te diferențiezi de concurență!

Ai posbilitatea a alege modelul de factura potrivit pentru tine dintre cele 3 modele, de a aplica logo-ul companiei tale şi de a emite uşor factura dorită în exact 30 de secunde.modele de factura FirstCont

 

Economisești bani și timp!

Economiseşti timp accesând nelimitat şi uşor de  oriunde informaţiile despre clienţi, furnizori facturi, încasări.  Ecomomiseşti bani şi scapi de griji prin emiterea şi trimitera direct din aplicaţie a facturii direct în inboxul clientului. În plus, încasezi mai repede întrucât poţi urmări traseul facturii, respectiv al plăţii: dacă a ajuns factura la client, dacă a văzut-o, a acceptat-o sau are de adăugat vreo obiecţie. Totul din aplicaţia Firstcont.

 

Eşti eficient şi rapid datorită lui FirstMan!

Pentru că FirstMan este rapid şi eficient, te invităm să-i laşi lui toate contractele tale cu sute de facturi de trimis lunar la clienţi. Crede-ne pe cuvânt este rapid şi punctual! Tot ceea ce trebuie e să faci este să introduci datele contractului şi să setezi intervalul de facturare. Si pam-pam factura a fost emisă şi trimisă. Iar acum te poţi bucura de mai mult timp liber pentru familia ta!

 

Comunici uşor cu clienții!

Urmăreşti eficient vânzările şi îmbunătăţeşti relaţia cu clienţii, datorită rapoartelor profesionale, create la un click distanţă. Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi clientul şi tipul de raport. Hocus Pocus şi Raportul.

Nu uita să îţi creezi cont până la 30 aprilie pentru a beneficia de Abonamentul Nelimitat. Gratuit pe Viaţă! Spune-le şi prietenilor tăi despre această oportunitate. E GRATUIT.

 

creeaza-ti cont in platforma de facturare FirstCont

Comentarii  

 
# Iulian Dimitri 2014-04-01 12:27
Multumim pentru articol. Este foarte bine de stiut aceste avantaje. Thumbs up pentru modelul de facturi. Folosesc aplicatia de facturare FirstCont de cand mi-am deschis compania si este foarte practica.
Reply | Reply with quote | Quote | Report to administrator
 

Adauga Comentariu


Cod de Securitate
ReincarcareSC Premia Software Solutions
Aleea Marius Emanoil Buteică
nr.18-20, Sector 3, Bucureşti  
România, 031823

Telefon:0314 255 908
Mobil: 0749 203 398
Fax: 0314 255 907
E-mail: office[at]firstcont.ro

 

linkedinfacebook twittergoogle


Inapoi Sus

Creează Cont GratuitLogin
Suport