blog 1                   functionalitati firstcont 1                     abonare newsletter 01


Noi funcţionalităţi ale platformei de facturare online FirstCont

 

 

1 noi functionalitati FirstCont

 

Clienți. Furnizori. Ieșiri. Intrări.

 

În această eră digitalizată, performanţa tranzacţiilor Business to Business se traduce prin eficienţa şi promptitudinea interacţiunilor dintre partenerii de afaceri. Platforma de facturare online FirstCont dezvoltată de Premia Software Solutions este o soluţie de business care urmăreşte să ofere utilizatorului o gestiune financiară clară a afacerii sale, eficientizarea relaţiilor B2B şi acces a datelor de pretutideni.

Dedicată segmentului business, FirstCont susţine activitatea start-up-urilor, IMM-urilor, ONG-urilor , companiilor în expansiune prin oferirea unor soluţii simple şi eficiente de facturare şi gestionare a datelor activităţii.

Odată cu 20 iunie, Premia Software Solutions  lansează o nouă versiune a platformei online FirstCont. Aceasta oferă posibilitatea gestionării activităţii companiei în relaţia cu furnizorii săi. Noua versiune oferă atât posibilitatea gestionării documentelor recepţionate de la furnizori, cât şi a plăţilor efectuate, care împreună cu gestionarea documentelor emise către clienţi şi a încasărilor, oferă o imagine completă a fluxului financiar şi logistic a întregii firme. Practic, noua versiune facilitează şi oferă transparență business-ului şi a relaţiei atât cu clienţii, cât şi cu furnizorii.

Atât pentru clienţi cât şi pentru furnizori poţi gestiona informaţii importante, cum ar fi: fişe de clienţi/furnizori, restanţe/întârzieri la plată, facturi/plăţi recurente, plată/încasare online şi multe altele pe care vă invităm să le găsiţi pe platforma FirstCont.

FirstCont permite crearea şi emiterea de diverse documente cum ar fi: facturi, proforme, avize, chitanţe, ordine de plată, facturi recurente, cataloage de preţuri, etc. Pentru o eficientizare a fluxurilor de lucru, fiecare document poate fi urmărit în ce stadiu se află, având un status pentru fiecare moment din flux: de exemplu pentru facturi avem: ciornă (document modificabil), emisă (document final),  transmisă (factura trimisă la client), văzută (factura văzută de client), validată (factura validată de client), încasată total sau parţial (factura poate fi încasată online).

Introducerea în noua versiune a funcţionalităţilor legate de documentele de la furnizor reprezintă un avantaj  pentru performanţa şi gestiunea firmei, beneficiind de o evidenţă clară a întregii activităţi financiare. De asemenea, înregistrarea intrărilor pregăteşte versiunea viitoare în care vor fi integrate stocurile de mărfuri, gestiuni, notele de recepţie, rezervări virtuale, etc.

 


 

Întrucât FirstCont susţine mediul antreprenorial românesc te invităm să-ţi creezi cont gratuit  şi vei beneficia de licenţă gratuită pe viaţă.

formular inscriere 1

Adauga Comentariu


Cod de Securitate
ReincarcareSC Premia Software Solutions
Aleea Marius Emanoil Buteică
nr.18-20, Sector 3, Bucureşti  
România, 031823

Telefon:0314 255 908
Mobil: 0749 203 398
Fax: 0314 255 907
E-mail: office[at]firstcont.ro

 

linkedinfacebook twittergoogle


Inapoi Sus

Creează Cont GratuitLogin
Suport