blog 1                   functionalitati firstcont 1                     abonare newsletter 01


 

VERSIUNEA 3.0. : Rapoarte. Extras Client

factura firstcont dimensiune mare2

  

Lansată la 1 august 2013, versiunea 3.0 a platformei de facturare și de gestiune online FirstCont conține noi funcţionalităţi: crearea automată de rapoarte pentru clienţi, extras al situaţiei fiecărui client, crearea unui cont gratuit pentru beneficiar.

Iată cum te ajută noile funcţionalităţi în activitatea ta zilnică.

Creşti eficienţa și creezi rapid rapoarte diversificate!

Odată cu noua versiune, utilizatorul FirstCont are posibilitatea de a genera simplu rapoarte diverse pentru documentele emise. Utilizând facilitatea de genererare automată a rapoartelor,  partenerul FirstCont economisește timp și bani pentru crearea rapoartelor. Are posibilitatea de accesa situația oricărui client oricând, indiferent de locul în care se află: la birou, acasă, în delegație sau la o întâlnire cu clientul. 

 

Economisești timp utilizând profilul de client!

O altă facilitate practică oferită de FirstCont se referă la profilul de client.  Din panoul profilului de client, utilizatorul FirstCont are posibilitatea de a vizualiza oricând datele importante ale clientului său în mod foarte simplu. De asemenea, are posibilitatea de a accesa ușor documentele corespunzătoare tranzacțiilor dintre cele două părți și de a avea o evidență clară a clientului.

 

Relaționezi ușor cu clientul tău! 

Utilizatorul FirstCont interacționează rapid și eficient cu clienții săi datorită contului gratuit creat beneficiarului. La rândul său, beneficiarul poate urmări din contul creat toate documentele emise către el, aproba sau disputa aceste documente. De asemenea, acesta are posibilitatea de a accesa direct și ușor diverse rapoarte ale activității financiare cu expeditorul. Blocajele de comunicare de tipul facturi pierdute sau întârziate sunt evitate. Documentele pot fi vizualizate de către beneficiar imediat după emiterea lor.

 

Toate aceste funcţionalităţi contribuie la creșterea eficienței organizaţiei și la scăderea costului de emitere și de transmitere a documentelor financiare între partenerii de business.

 

Cum ţi se par aceste funcţionalităţi? Ai alte sugestii? Comunică-ni-le şi vom fi foarte încântaţi. :)

  


 

Întrucât susținem mediul de afaceri românesc, utilizatorii care își creează cont până la data de 1 septembrie 2013 vor beneficia de licență gratuită pe viață în platforma de facturare și gestiune online FirstCont. Dacă încă nu ți-ai creat cont, te invităm să devii partener în excelență cu FirstCont! 

formular inscriere 1

 


 Alte articole:

Gestiunea online a contractelor în platforma FirstCont

Noi funcționalități ale platformei de facturare FirstCont- Clienți și Furnizori

Funcționalitățile generale ale platformei de facturare si gestiune FirstCont

 

 


 

Adauga Comentariu


Cod de Securitate
ReincarcareSC Premia Software Solutions
Aleea Marius Emanoil Buteică
nr.18-20, Sector 3, Bucureşti  
România, 031823

Telefon:0314 255 908
Mobil: 0749 203 398
Fax: 0314 255 907
E-mail: office[at]firstcont.ro

 

linkedinfacebook twittergoogle


Inapoi Sus

Creează Cont GratuitLogin
Suport