blog 1                   functionalitati firstcont 1                     abonare newsletter 01


Importanta unui website pentru afacerea ta

 

Prezenta unei firme pe Internet este foarte importanta, avand in vedere ca numarul celor care sunt activi in mediul online este in continua crestere.Ceea ce inseamna ca o firma fara un site de prezentare poate avea un mare dezavantaj pe piata. Un website care sa iti reprezinte imaginea afacerii tale este absolut necesar, beneficiile pe care le vei avea sunt foarte numeroase, indiferent de nivelul afacerii tale.

 Principalele avantaje pe care le ai atunci cand businessul tau este prezent online:

 

1. Canal de informare oficial

Posibilitatea clientilor de a gasi mai usor informatii despre produsele/serviciile oferite de compania ta. Majoritatea persoanelor, inainte de a face o achizitie, vor cauta pe Internet informatii despre produse si companii. Astfel oferi clientilor posibilitatea sa se documenteze cu privire la afacerea ta.

  

2. Un catalog online- informatii complete asupra afacerii tale

Un website este un mijloc prin care iti poti reprezenta afacerea si ideile in fata clientilor. Este singurul mediu in care poti expune intr-un singur loc si intr-un timp foarte scurt majoritatea caracteristicilor si beneficiilor produselor sau serviciilor oferite. Un website atragator, usor de navigat, in care vizitatorul se simte confortabil si gaseste informatiile dorite iti poate propulsa afacerea dincolo de barierele geografice in care te gasesti in acest moment.

 

3. Un website este in permanenta accesibil clientilor

Un potential client va poate contacta oricand si poate plasa comada online de oriunde, avand acces la informatie in permanenta.

 

4. Un website se adreseaza unei piete extinse

Un website nu este conditionat de pozitionarea geografica. Un website iti poate aduce clienti din regiuni geografice  unde nu ai putea  avea acces, acest lucru fiind benefic in cresterea numarului de vizitatori si potentiali clienti.

  

5. Marketing in permanenta

Un website reprezinta un prim-pas pentru promovarea unei companii. Prin intermediul lui lanzezi cu usurinta promotii prin newslettere si oferte de reduceri online, care pot fi accesate de oriunde.

 

Importanta unui website este probabil indispensabila in randul afacerilor de dimensiuni mici si mijlocii care doresc sa se promoveze si sa isi mareasca portofoliul de clienti. Mai mult decat atat, prezenta online nu implica costuri mari incat.

Fii un competitor demn de luat in seama! Gandeste-te la un plan pentru realizarea site-ului si castiga o pozitie competitiva pe piata!

 

Adauga Comentariu


Cod de Securitate
ReincarcareSC Premia Software Solutions
Aleea Marius Emanoil Buteică
nr.18-20, Sector 3, Bucureşti  
România, 031823

Telefon:0314 255 908
Mobil: 0767 990 907
Fax: 0314 255 907
E-mail: office[at]firstcont.ro

 

linkedinfacebook twittergoogle


Inapoi Sus

Creează Cont GratuitLogin
Suport