blog 1                   functionalitati firstcont 1                     abonare newsletter 01


  

FirstCont.ro în parteneriat cu gratuitor.ro îți oferă servicii online gratuite de facturare și gestiune.

 

Despre Oferta FirstCont

FirstCont.ro este o aplicaţie online de facturare, uşor de utilizat dedicată antreprenorilor, pfa-urilor, imm-urilor, freelancerilor. FirstCont îţi oferă posibilitatea de a emite rapid şi de a trimite prin email facturi, proforme tuturor clienţilor tăi, de a încasa prin chitanţă sau op şi de a gestiona facturile şi plăţile efectuate de furnizorii tăi.

Utilizând aplicaţia FirstCont, te bucuri de o evidenţă clară a situaţiei clienţilor datorită rapoartelor şi economiseşti timp prin emiterea şi trimiterea automată a facturilor recurente. Totul online şi sigur.

Bine de știut faptul că ai posibilitatea de a încerca gratuit aplicația FirstCont timp de 30 zile. De asemenea, te poți bucura GRATUIT pe viață de pachetul Standard. ( Home --> Preturi)

 

Despre Gratuitor.ro

Iniţiat la finalul lui 2012, gratuitor este un catalog de produse şi servicii gratuite, împărţit în 12 categorii de interes general: Animale, Business, Conferinţe, Cursuri, Donaţii, Evenimente, Media, Promoţii, Sănătate, Software, Timp Liber şi Voluntariat.

mii de lucruri gratuite 2

 Astfel, agregatorul de gratuităţi îşi propune să promoveze cele mai interesante soluţii software open-source distribuite sub licenţă liberă şi gratuită, evenimente mondene şi culturale, cursuri sau resurse educaţionale cu acces liber. Şi dacă cele mai relevante produse şi servicii sunt indexate în catalog, poveştile oamenilor din spatele lor sunt spuse pe blogul gratuitor. Mai mult decât atât, gratuitor reprezintă şi un important instrument de promovare pentru companiile care oferă servicii și produse gratuite sau comerciale, relevante pentru interesele utilizatorilor site-ului.

 Prin demersurile sale, gratuitor urmăreşte să cultive o nouă atitudine în rândul românilor în ceea ce priveşte conceptul de gratuit, care nu înseamnă rabat de la calitate, ci diversitate şi alternative pentru nevoile cotidiene. Aşadar, descoperă miile de lucruri gratuite de pe www.gratuitor.ro.

 

Adauga Comentariu


Cod de Securitate
ReincarcareSC Premia Software Solutions
Aleea Marius Emanoil Buteică
nr.18-20, Sector 3, Bucureşti  
România, 031823

Telefon:0314 255 908
Mobil: 0767 990 907
Fax: 0314 255 907
E-mail: office[at]firstcont.ro

 

linkedinfacebook twittergoogle


Inapoi Sus

Creează Cont GratuitLogin
Suport