blog 1                   functionalitati firstcont 1                     abonare newsletter 01
Cum emit o factură recurentă?

 

O factura recurentă este o factură care va fi emisă unui client, periodic, la intervale de timp prestabilite. Facturile recurente sunt emise, de regulă , în baza unui contract, în care este stipulată valoarea, data de facturare, condițiile de facturare. Factura recurentă poate fi emisă, de exemplu, pentru chirii, servicii pe baza de abonament, etc, iar valoarea acestora nu se modifică de la o factură la alta.Setarea facturilor recurente în FirstCont se face pe baza datelor introduse la încheierea contractului normal: data de facturare, frecvența și durata contractului,  ulterior vom se vor adăuga detaliile pentru factura recurentă a căror valoare nu trebuie să depăşească valoarea facturii prestabilite în contract.

După introducerea tuturor datelor aferente contractului, respectiv facturii selectaţi butonul Salvează sau Salvează și Emite, iar obligațiile de plată vor fi generate automat.

În funcţie de data de facturare stipulată în contract, vor fi fi emise şi facturile în baza obligaţiei de plată.SC Premia Software Solutions
Aleea Marius Emanoil Buteică
nr.18-20, Sector 3, Bucureşti  
România, 031823

Telefon:0314 255 908
Mobil: 0767 990 907
Fax: 0314 255 907
E-mail: office[at]firstcont.ro

 

linkedinfacebook twittergoogle


Inapoi Sus

Creează Cont GratuitLogin
Suport