blog 1                   functionalitati firstcont 1                     abonare newsletter 01
Cum verific dacă datele mele sunt în siguranţă?

FirstCont își propune să vă ofere cele mai robuste instrumente din lume pentru securitate și confidențialitate. Securitatea și confidențialitatea sunt importante pentru noi. Știm cât de mult contează acestea pentru dvs. și ne străduim să le oferim la un nivel optim. Citeşte mau mult...

Sunt datele mele confidenţiale?

Da, datele dvs sunt confidenţiale şi nimeni nu poate avea acces la ele, în afară de dvs. Datele introduse şi gestionate în platforma FirstCont sunt 100% protejate. Accesul în contul FirstCont se poate face doar pe baza adresei de email, respectiv nume de utilizator unic şi parola setată de dvs. Bine de sţiut! Parola trebuie să fie cât mai complexă, să conţină o combinaţie de litere şi numere pentru a fi greu de descoperit.

Sunt datele mele în siguranţă?

Siguranţa şi securitatea datelor dvs sunt o prioritate pentru noi. De aceea, website-ul FirstCont este un website securizat SSL, astfel veţi putea gestiona cu încredere datele în aplicaţia FirstCont. Browserele moderne oferă utilizatorului posibilitatea de a verifica dacă un website este sigur cu ajutorul indicatorilor de securitate. Află care sunt indicatorii de securitate de care trebuie să ţii cont când te loghezi pe un website.

 SC Premia Software Solutions
Aleea Marius Emanoil Buteică
nr.18-20, Sector 3, Bucureşti  
România, 031823

Telefon:0314 255 908
Mobil: 0749 203 398
Fax: 0314 255 907
E-mail: office[at]firstcont.ro

 

linkedinfacebook twittergoogle


Inapoi Sus

Creează Cont GratuitLogin
Suport