Termeni si conditii

 

Termeni si Conditii - FirstCont

 

Serviciul FirstCont este denumirea serviciilor oferite prin intermediul site-ului www.firstcont.ro.


Proprietarul
Denumirea FirstCont și site-ul www.firstcont.ro este proprietatea exclusivă a SC Premia Software Solutions SRL  (denumită în continuare Compania), persoană juridică, de drept privat, română, cu sediu social în București, înregistrată la Registrul Comertului sub numărul J40/6420/2011, având Cod Unic de Înregistrare 28543180  și atribut fiscal RO.


Utilizatorul
Prin termenul de utilizator se înțelege orice persoană fizică sau juridică, română sau străină, care utilizează FirstCont  prin accesarea www.firstcont.ro, indiferent de scopul său, precum și orice persoană fizică sau juridică română sau străină, care completează formularul de înregistrare și acceptă prezentele condiții de utilizare.

 

Acceptarea contractului de utilizare.

Acest contract se aplică întregului site www.firstcont.ro, întregului său conținut, precum și tuturor serviciilor oferite prin intermediul său.

Utilizarea site-ului www.firstcont.ro  și a oricărui serviciu oferit de site-ul www.firstcont.ro  se face condiționat de acceptarea, fără nici un fel de modificare a prezentului contract. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu termenii și condițiile prezentului contract, nu are voie să folosească site-ul  www.firstcont.ro  sau serviciile oferite de www.firstcont.ro.  Prin utilizare site-ului sau a oricăror servicii oferite de FirstCont, utilizatorul își exprimă acceptul pentru prezentele clauze cuprinse sub denumirea „Termeni și condiții”.

Utilizarea site-ului implică obligația oricărui utilizator de a consulta periodic normele cuprinse sub denumirea de „Termeni și condiții”; folosirea site-ului sau a serviciilor sale, în continuare, semnifică acceptarea necondiționată a prezentelor norme.

Compania rezervă dreptul de a modifica unilateral, fără nici un fel de aviz sau notificare prezentele condiții de utilizare. Noile funcționalități ce vor fi adăugate vor intra sub incidența prezentelor condiții. Continuarea folosirii Serviciului după astfel de modificări constituie acordul utilizatorului asupra modificărilor.
Violarea în orice fel a „Termenilor si condițiilor” va rezulta în terminarea imediată a contului dumneavoastră.
Compania are dreptul de a refuza oferirea Serviciului pentru oricine consideră necesar.


Descrierea serviciilor
Site-ul www.firstcont.ro  oferă utilizatorilor accesul la un sistem de generare automata sau semiautomată, online, a documentelor de tip fiscal care permit încasarea unor sume de bani. FirstCont nu este un serviciu de emitere de facturi electronice in sensul legii nr. 260 din 19 iulie 2007 privind înregistrarea operatiunilor comerciale prin mijloace electronice.


Obligații la înregistrare
Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.firstcont.ro  (exceptând informațiile de ordin public, care cad sub incidența legii 544/2001 privitoare la liberul acces la informațiile de interes public), utilizatorul se obligă să:

1) furnizeze date adevărate, exacte și complete despre sine și compania pe care o reprezintă, așa cum este cerut de formularul de înregistrare al site-ului 
2) menține și înnoiește, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete. Dacă va furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, compania are dreptul să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului www.firstcont.ro.

 

Responsabilitățile utilizatorului:

  • Utilizatorul trebuie să introducă datele necesare creării contului. Datele trebuie să fie valide.
  • Utilizatorul este responsabil pentru menținerea secretului și securității datelor de acces în contul său. Premia Software Solutions nu poate fi făcută responsabilă pentru eventuale pierderi ce pot rezulta din pierderea parolei sau a datelor de acces la contul creat.
  • Utilizatorul nu are voie să genereze documente care ar servi la comiterea unor fapte de natură contravențională sau penală ori fapte lezatoare pentru terțe persoane.
  • Utilizatorul nu are voie să utilizeze în tot sau în parte site-ul www.firstcont.ro  sau serviciile site-ului în scopuri infracționale sau contrare normelor legale;

Compania nu garantează și nu își asumă nici un fel de responsabilitate pentru autenticitatea, credibilitatea, acuratețea informațiilor introduse de către utilizatori. Compania nu poate fi făcută răspunzătoare și nu poate răspunde de nici un prejudiciu de orice natură cauzat prin o utilizare neconformă sau lezatoare a serviciilor site-ului www.firstcont.ro . Compania își rezervă dreptul de a interzice accesul pe site datorită încălcării termenilor și a condițiilor sau a legii și își rezervă dreptul de a îndepărta informațiile abuzive sau ilegale.

 

Informații pentru utilizatori
În cazul în care se solicită înregistrarea utilizatorului pentru a putea beneficia de anumite servicii și se vor solicita anumite informații, inclusiv o adresă de e-mail validă. Pe lângă termenii și condițiile care vor fi reglementate în politica site-ului, utilizatorul își exprimă acordul, în cunoștință de cauză și acceptă faptul că FirstCont poate utiliza anumite informații conținute în formularul de înregistrare.
Compania nu va divulga unei terțe persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numărul utilizatorului de telefon fără consimțământul său expres, cu excepția cazurilor prevăzute de lege când comunicarea acestor informații este necesară.
Apreciem mesajele utilizatorilor site-ului www.firstcont.ro și încercăm să venim în întâmpinarea comentariilor utilizatorilor cu privire la serviciul Firstcont. Politica companiei noastre nu ne obligă să acceptăm sau să ținem cont de ideile, sugestiile, invențiile sau materiale utilizatorilor, altele decât cele solicitate de către companie în mod expres.

 

Publicitatea și promoțiile pe site-ul www.firstcont.ro
Site-ul www.firstcont.ro și Compania desfășoară campanii publicitare și promoții atât în interes personal, cât și pentru alte persoane fizice sau juridice prin intermediul bannerelor afișate sau a email-urilor expediate utilizatorilor.
Corespondența, afacerile sau participarea în promoții ale companiilor de publicitate găsite pe/sau prin intermediul www.firstcont.ro, inclusiv plăți sau livrări ale unor bunuri sau servicii și orice alte condiții, termene, garanții sau reprezentări asociate cu astfel de relații sunt numai în responsabilitatea utilizatorului și a acelor companii.
Prin agrearea termenilor prezentului contract acordați dreptul companiei de a trimite utilizatorilor, periodic, e-mail-uri cu informații sau oferte speciale.

 

Link-uri către alți furnizori de informații sau servicii
Site-ul www.firstcont.ro poate furniza sau terțe părți ale site-ului pot furniza link-uri către alte site-uri sau alte resurse. Compania nu are nici un control asupra acelor site-uri sau resurse, compania nu poate fi ținută responsabilă, sub nici o formă, pentru disponibilitatea acelor site-uri și nici nu garantează și nici nu este responsabilă pentru conținut, publicitate, produse sau alte materiale de informațiile disponibile pe acele site-uri sau resurse.
De asemenea, Compania sau www.firstcont.ro  nu poate fi ținută responsabilă și nu poate fi supusă la plata nici unor feluri de despăgubiri, directe sau indirecte pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de sau în legătură cu folosirea sau veridicitatea informațiile furnizate de un asemenea conținut, bunuri sau servicii disponibil prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse care au link-uri cu www.firstcont.ro.

 

Responsabilitățile Companiei
Întrucât identificarea utilizatorilor pe Internet este dificilă, Compania nu poate confirma faptul că fiecare utilizator este ceea ce se pretinde a fi, astfel încât în cazul în care compania sau www.firstcont.ro  ar fi implicată într-o dispută de orice natură, cu unul sau mai mulți utilizatori, compania (prin agenții, administratorii și angajații săi) este absolvită de orice răspundere sau despăgubire (directă sau indirectă) de orice fel și de orice natură, cunoscută sau necunoscută, suspectată sau nu, dezvăluită sau nu, rezultată în orice mod, care are legătură cu disputele.
Compania nu are obligația legală de a controla datele ori informațiile oferite de utilizatori când se înregistrează. De asemenea, documentele generate de www.firstcont.ro  pot conține inexactități sau greșeli de scriere, pentru care compania nu poate fi ținută responsabilă.

 

Drepturile de proprietate
Compania Premia Software Solutions nu pretinde drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului pe care îl introduceți în contul dumneavoastră. În orice caz, prin utilizarea serviciului sunteți de acord ca alții să poată vizualiza conținutul contului dumneavoastră.


Condițiile generale
Serviciul este furnizat “ca atare”, iar Premia Software Solutions nu va oferă nici o garantțe în acest sens.
În special, Premia Software Solutions nu declară sau nu vă garantează că:

  1. Utilizarea de către dumneavoastră a Serviciului vă va satisface toate cerințele.
  2. Utilizarea de către dumneavoastră a Serviciului se va face fără întreruperi, la timp, în siguranță sau fără nici o eroare.
  3. Orice informație obținută de dumneavoastră ca rezultat al utilizării de către dumneavoastră a Serviciului va fi adevărată sau demnă de încredere.
  4. Vor fi remediate toate defecțiunile apărute în operarea sau funcționarea Serviciului care vă este furnizat.

 

Politica de confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate respectă drepturile tale de a exercita control asupra informațiilor tale personale.

  1. Nu vom aduna informații personale identificabile, ca de exemplu numele tău, adresa ta de email sau poștală sau numărul de telefon ("Informații personale") fără cunoașterea sau permisiunea ta.
  2. Nu vom divulga informațiile tale personale terților decât dacă ne-ai autorizat explicit în acest sens.
  3. Iți permitem să vizualizezi, să corectezi sau să înlături informțtiile tale personale și alte informații asociate cu înregistrarea ta ca utilizator al site-ului nostru.
  4. Vom lua măsuri rezonabile pentru a proteja securitatea informațiilor personale pe care le colectăm.

 

Datele cu caracter personal vor fi folosite în următoarele scopuri:

  1. Pentru a personaliza serviciul pe care ți-l furnizăm;

  2. Pentru a comunica cu tine în privința serviciilor furnizate, actualizărilor acestor servicii și noilor caracteristici sau întreruperi planificate ale serviciului nostru;

  3. Pentru a-ti asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului;

 

Ne angajăm să îți oferim controlul asupra informațiilor tale personale. La cererea ta explicită, vom șterge toate informațiile tale personale stocate în contul tău. Ne rezervăm dreptul de a nu șterge informații sau evidențe personale, dacă suntem obligați de lege să păstrăm acele informații sau acele evidențe.

 

Firma SC Premia Software Solutions SRL este înregistrată în registrul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu numărul nr.27253.

 

 Descarcă Termeni și Condiții

  SC Premia Software Solutions
Aleea Marius Emanoil Buteică
nr.18-20, Sector 3, Bucureşti  
România, 031823

Telefon:0314 255 908
Mobil: 0749 203 398
Fax: 0314 255 907
E-mail: office[at]firstcont.ro

 

linkedinfacebook twittergoogle


Inapoi Sus

Creează Cont GratuitLogin
Suport